Cautare

346 de rezultate pentru "suplinire dambovita" (2.66 secunde)
Grupul de companii Toneli a realizat o investitie de 700.000 de euro in ferma din localitatea Gaesti, din judetul Dambovita, pentru a oferi consumatorilor produse la cele mai inalte standarde de calitate.
Potrivit meteorologilor, incepand din data de 16 ianuarie, ora 20,00, sub cod galben se vor afla judetele Vaslui, Bacau, Covasna, Brasov, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti.
Planul Urbanistic Zonal PARC IZVOR - POD MIHAl VODA prevede construirea unui nou pod peste Dambovita si a trei parcari subterane, dar si reamenajarea parcului si realizarea unui amfiteatru.
Gospodine pricepute din Dambovita vor pregati la ceaun mancare ca la bunica acasa: ciorba de fasole cu afumatura, ciolan fiert in vin, varza calita cu carnati, legume si ciuperci la gratar, lipie coapta.
- Bacau (3 cazuri) - Bihor (1 caz) - Constanta (3 cazuri) - Dambovita (2 cazuri) - Giurgiu (1 caz) - Mehedinti (1 caz) - Neamt (2 cazuri) - Olt (2 cazuri) - Sibiu (3 caz) - Vaslui (1 caz) Cazuri sporadice inseamna cazuri care nu pot fi legate intre ele in numar de minimum 3.
- Bacau (3 cazuri) - Bihor (1 caz) - Constanta (3 cazuri) - Dambovita (2 cazuri) - Giurgiu (1 caz) - Mehedinti (1 caz) - Neamt(2 cazuri) - Olt (2 cazuri) - Sibiu (3 caz) - Vaslui (1 caz) Cazuri sporadice inseamna cazuri care nu pot fi legate intre ele in numar ce minimum trei.
Acum, returnata in capitala noastra de pe Dambovita, traieste uimiri si nedumeriri. O aleg pe cea care a intrigat-o cel mai tare.
Lucian Avramescu) - fragmente - Cu nimic, fiindca asta e regula pe Dambovita. Raurile de miere curg - mai ales in campaniile noastre - cat tin vartejurile de promisiuni.
Avertizarea vizeaza judetele Suceava, Botosani, Harghita, Neamt, Iasi, Sibiu, Valcea, Arges, Brasov, Covasna, Bacau Vaslui, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Calarasi, Braila, Galati, Ialomita, Constanta si Tulcea.
Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman si Capitala. ANM precizeaza ca unele intensificari ale vantului vor fi si in Oltenia, spulberand trecator zapada.
In judetele Calarasi, Giurgiu, in sudul judetelor Prahova si Dambovita, precum si in judetul Ilfov si municipiul Bucuresti vor fi intervale de timp in care vantul va avea intensificari cu viteze de 45.
Potrivit meteorologilor, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindin Va ploua in intervale scurte de timp in județele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti.
De asemenea, pana la ora 15.00 se afla sub cod galben emis de Administratia Nationala de Meteorologie judetele Prahova, Arges si Dambovita.
La coada clasamentului celor mai afectate cartiere din Bucuresti in caz de cutremur se afla zonele Metalurgiei si Berceni, de la IMGB pana la Dambovita.
Potrivit estimarilor facute de organizatiile locale, din Dambovita au venit peste 13 mii de oameni, din Olt, 10 mii 200, 10 mii din Giurgiu, 7 mii din Prahova, iar din Arges, inca 5 mii.
Avertizarea este valabila in judetele Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita,Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea.
Senatorul Ionut Vulpescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant, prin care anunta ca ofera o bursa de studiu unui copil care nu dispune de mijloacele materiale necesare pentru a-si termina studiile.
2520/2012 a Tribunalului Dambovita, devenita irevocabila prin decizia nr. 456/2013 a Curtii de Apel Ploiesti - este interzisa racordarea cladirii ilegale la reteaua nationala de electricitate prin sentinta nr.
• In judetul Dambovita, politistii il cerceteaza pe un barbat din comuna Sotanga pentru evaziune fiscala.
CRISTINEL, de 32 de ani din judetul Dambovita, care avea interdictia de a se afla in Bucuresti in perioada 03.03.2008-03.03.2011.
google-analytics.com